Læs mere om

Salgsprocessen

Din professionelle rådgiver

Sådan foregår salgprocessen i kliniksalg

Går du med salgstanker af din klinik, hvad enten du skal på pension eller blot ønsker at søge nye udfordringer, så tag gerne fat i os. Vi har mange års erfaring inden for dentalbranchen og den finansielle sektor – og vi sørger for tryghed og orden i salget af din klinik. 

Vores opgave er at få køber og sælger til at mødes. Vi er altid på sælgers side og varetager sælgers interesse. 

Som køber vil du opleve dialog og ærlighed, som er hjørnestenene i vore samtaler og forhandlinger.

Nedenfor har vi stillet et overblik op i 5 steps, som du kan scrolle igennem via pilene. Her kan du læse mere om salgsprocessen og hvordan den foregår step-by-step.

Har du nogle spørgsmål, ønsker du en uddybet formulering af salgsprocessen, eller ønsker du enten at købe eller sælge en klinik, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

1
2
3
4
5
Henvendelsen
Salgsprocessen starter altid med en henvendelse fra sælgeren, der ønsker hjælp til at få solgt sin klinik. Vi taler typisk i telefon og tager den indledende snak om klinikken og givne ønsker, hvor vi også får aftalt en dag, hvor vi mødes ved klinikken.
Gennemgang af klinikken
Vi mødes ved klinikken sammen med sælger, hvor vi får set klinikken, taget billeder og får hørt mere om stedet. Vi får efterfølgende tilsendt materiale fra sælger, f.eks. omsætningstal og kontrolstatistikker, så vi har et fuldt indblik i klinikken.
Drøftelse af muligheder
Senere, når vi har dannet os et overblik over al materiale, tager vi kontakt til sælger og fortæller, hvor klinikken ligger henne prismæssigt. Sælger får vurderet inventaret samt lavet en vurdering af goodwill. Derefter laver vi en samlet pris.
Annoncering af salg
Når prisen er på plads, tager vi fat i vores netværk og annoncerer salget af klinikken på forskellige platforme, så det når ud til interesserede kunder i hele Danmark. Når der er fundet en køber, står vi for al dialog og fremvisning af stedet.
Afsluttende dialog
Det sidste step er den afsluttende dialog mellem sælger og køber, hvor der opnås principiel enighed. Det er typisk sælgers advokat, der laver et udkast til kontrakten, hvorefter advokaten overtager arbejdet og får afsluttet det sidste med købers advokat.
Skal vi guide dig?

Vi sidder klar til at guide dig igennem dit køb eller salg.
Ring 20 12 47 96 eller mail til info@klinikformidleren.dk.